
بروزرسانی: 22 خرداد 1404
رده:موسیقی محلی روسیه ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد | ahwaz-music
بنابراین، برای مثال، چندین مجله خبری اهواز موزیکی کاملاً مشابه توسط یک خواننده ممکن است نسخه ای از یک آهنگ باشد. گرچه یک آهنگ محلی در هر زمان که شنیده شود به نوعی تحت تاثیر سنت یک جامعه است اما همانطور که سینه به سینه منتقل می شود دست خوش تغییر نیز خواهد شد. به طور کلی، “موسیقی محلی” به ژانری اطلاق می شود که بخش های وسیعی از مردم به ویژه طبقات اقتصادی/اجتماعی پایین تر آن را درک کرده و با آن هم ذات پنداری می کنند. «مجله گردشگری یومگ» از معرفی مقصدهای برتر جهان گرفته تا نکات پر اهمیت سفر، از جذابیت های فرهنگی مقصد گرفته تا راه و رسم سفر حرف ها و نکته های بسیاری برای شما دارد. 1) ازدیدکاه آئینی ترانه های بومی آوازی که بصورت دسته جمعی یا انفرادی خوانده می شوند.
- احیای اغلب قطعات موسیقی فولکلور جنوبی، مدیون جناب خان، عروسک محبوب برنامه خندوانه است.
- روس ها اصطلاح " حرفه ای "برای موسیقی محلی در نظر گرفته اند، بعنوان مثال موسیقی ترک ها و یا عاشقی های آذربایجان، همانند ردیف،اگر چه به ده سال آموخته شوند، ده سال دیگر برای هضم و فهم آن زمان لازم است.
- برای مثال، آهنگساز ممکن است با کنار هم کشیدن خطوط، عبارات، و نقوش موسیقی از آهنگ های موجود، که احتمالاً با آهنگ های کاملاً جدید و با فرمول های شروع یا پایان استاندارد ترکیب شده اند، آهنگ های جدیدی بسازد.
- تعدادی از سازهای معروف این منطقه عبارت اند از سنج، دمام، بوق، نی، انبان، عود، نی جفتی، ساز لیوا بوشهری و دهل است.
- به طور کلی، “موسیقی محلی” به ژانری اطلاق می شود که بخش های وسیعی از مردم به ویژه طبقات اقتصادی/اجتماعی پایین تر آن را درک کرده و با آن هم ذات پنداری می کنند.
در واقع این موسیقی مشهور اثر دست و صدای هنرمندانی به نام عاشیق است. عاشیق ها گروه کاملی هستند که از شاعر، خواننده و نوازنده تشکیل می شوند. سازی که عاشیق ها از آن ها استفاده می کنند شباهت بسیاری به تار دارد که از نُه سیم تشکیل شده است.
دیکشنری تخصصی علوم انسانی
از ویژگى هاى موسیقى محلى در ایران کارآیى آن در مراسم مذهبى است. بنابر آنچه در تاریخ آمده مغ ها در دورهٔ هخامنشى نیایش هاى خود را با آهنگ مى خوانده اند. در موسیقی محلی می توان نقش ادبیات، احساسات درونی، باورها و به طور کلی زندگی گذشتگان را مشاهده کرد. گاهی محتوای ترانه های موسیقی محلی به شرایط موجود در جامعه ربط دارد.
موسیقی محلی استان بوشهر
از هنرمندان معروف در حوزه موسیقی بومی و محلی این استان می توان، شهرام ناظری، احمد کایا، عباس کمندی و... اصطلاح «موسیقی محلی» عموماً برای توصیف موسیقی ای به کار می رود که به سنت شفاهی مرتبط است و آهنگ سازان غیرحرفه ای، به ویژه در نواحی روستایی، آن را اجرا می کنند و از این نظر با موسیقی کلاسیک، شهری و تجاریِ یک کشور یا یک فرهنگ تفاوت دارد. این تعریف برای فرهنگ هایی به کار می رود که سنّتِ موسیقی کلاسیک یا موسیقیِ هنری را داشته باشند (مانند چین، هند، اروپا، و امریکای شمالی)؛ در دیگر کشورها چنین تمایزی مشاهده نمی شود. در جامعه فرهنگی بوشهر بیشترین اثر را موسیقی آفریقایی داشته است و البته چون این منطقه به مناطقی از استان های لر هم نزدیک است موسیقی لری هم به موسیقی این منطقه راه پیدا کرده است.
در مقایسه با موسیقی هنری، که لذت زیبایی را به ارمغان می آورد و موسیقی عامه پسند، که (اغلب همراه با رقص اجتماعی) به عنوان سرگرمی عمل می کند، سبک محلی اغلب با فعالیت های دیگر، مانند آیین ها یا چرخه زندگی، کار، بازی و… همراه است. عوامل بسیار زیادی در جذب گردشگر موثر هستند که یکی از مهم ترین این عوامل موسیقی بومی و محلی است. موسیقی و گردشگری ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند به طوری که موسیقی بومی و محلی بازتابی از فرهنگ و هویت یک منطقه برای گردشگران و بازدیدکنندگان است. شکل دیگر از موسیقی محلی بوشهر محسوب می شود که معمولا در عزا و جشن عروسی اجرا می شود.
http://dastchinflower.ir